• eko peleti
  • RSS

You are here

Качество на продукта и услугата. И как ние гарантираме най-ниската цена.

Целта на нашият екип е да Ви предостави услуга с най-високо качество на горивата на най-добрите цени. Ние не сме щастливи, докато Вие не сте на 100% щастливи от качеството на продуктите които Ви предлагаме, доставката, и услугите които Ви предоставяме.


Качество
Ние работим с най-добрите родни производители и това ви гарантираме че ще получите продукти с най-високо качество.

Ние работим само с установени производители и можем надеждно да разчитаме на тях за производството на качествени дървесни пелети.
Ние държим на тези производители, защото техните мелници изработват най-висококачествените пелети на пазара с най-високите резултати за остатъчна пепел и влага, които надвишават нормите по DIN.
В допълнеине на всичко това ние провеждаме независима лаборатория и правим случайна извадка от пратките, които получаваме, за да можем да гарантираме продукт който отговаря на тези спецификации.
И не на последно мясти ние ви даваме гаранция за продуктите които предлагаме и в случай на разминаване, ние ще работим заедно с вас за да го разрешим по подходящият начин.
Нашата линия за клиенти е постоянно отворена и очакваме вашите мнения и коментари на горещата ни телефонна линия или тук в сйата.


Услуги
Ние вярваме че честноста и доброто обслужване на клиенти води до добри резултати и дългосрочни бизнес взаимоотношения.

Нашите експерти ще Ви отделят време за да отговорят на Вашите въпроси и да ви предложим подкрепа по време на отоплителния сезон. Нашите експерти в областта на доставките, ще се погрижат продуктите да бъдат доставени на точното място и в определеното от вас време.
Моля да ни уведомите, ако има нещо, което можем да направим, за да направите вашия отоплителен сезон по-добър - ние сме тук, за вас, преди, по време и след вашата поръчка.


Цени
Предлагаме ви най-добрите цени за пелети на територията на България. Предлаганите от нас продукти са с най-високо качество на най-добрите цени.