• eko peleti
  • RSS

You are here

Условия за ползване

Общи условия

"Кагип" ООД е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление: с. Тополи, адм. зграда на ЗК Тракия, ЕИК: 103136177, ДДС Номер: BG103136177

Осъществявайки достъп до и използвайки уебсайта на Кагип ООД, вие приемате, без ограничения и безусловно, тези Условия за ползване.
Собственост над съдържанието

Цялото съдържание на уебсайта е със защитени авторски права. Всички права, дори и тези, които изрично не са упоменати тук, са запазени. Използването на каквото и да е съдържание, без писменото разрешение на Кагип ООД, е изрично забранено.

Съобразно Закона за защита на личните данни, Потребителят има право на достъп до собствените си Лични данни, които е въвел или са станали достояние на Кагип ООД.

Цени

Кагип ООД има правото да променя цените по свое усмотрение по всяко време, без да дължи предварително уведомяване на Потребителите. Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била посочена в уебсайта по време на правене на поръчката, или му е дадена, независимо от разликата. При допуснати технически или печатни грешки, Кагип ООД има правото да откаже изпълнението на поръчка без да дължи обезщетение, освен да възстанови сумите, платени и/или депозирани от потребителя, ако има такива.

Доставка

Продуктите се доставят в страната с куриер в рамките на от 3 до 7 работни дни и в чужбина от 3 до 20 работни дни.

Цената на доставката се определя в зависимост от общата тежест на поръчаните продукти и се изчислява от наш служител по време на преговаряне на цената.

Tранспортните разходи са за сметка на клиента.

Доставката на поръчаните стоки се извършва по избрания от Потребителя начин и според посочените срокове.

Кагип ООД си запазва правото да променя куриера, извършващ доставката, без предупреждение.

Връзки към уебсайтове на трети лица

Уебсайтът EkoPeleti.bg може да съдържа връзки към други уебсайтове, които са собственост на трети страни, не от Кагип ООД. Тези връзки са предоставени само за Ваше удобство. Кагип ООД няма контрол и не носи отговорност за съдържанието им, политиките за защита на личната информация или сигурността на такива сайтове.